Anterior
Següent

Cabrera de Mar Vila Florida

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació i reconversió de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental. Aquest projecte va més enllà de propiciar espais agradables, ja que treballa per millorar la qualitat de vida dels veïns, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental i el desenvolupament de les economies locals a través de l'atractiu dels jardins i parcs urbans.

Durant aquest any 2017/18 s'han iniciat un conjunt de treballs d'adequació en les diferents zones per tal de millorar la vegetació, amb noves espècies, millors regs, aconseguint major eficiència en els treballs i el seu manteniment. Entre aquests treballs en destaquen les tasques realitzades a la Plaça de la Fàbrica, l'Avinguda Pare Jaume Català, la instal·lació d'hotels per insectes, amb la finalitat de millorar la pol·linització dels nostres parcs i la restauració de la zona de dunes a la platja de Cabrera de Mar.

Tot un projecte que treballa sota una finalitat mediambiental, oferint un servei de fracció verda de recollida porta a porta a tots els jardins del municipi.

Enllaç al projecte Viles Florides